SING-IN GROTE KERK in WESTZAAN.

  • 0

SING-IN GROTE KERK in WESTZAAN.

De activiteitencommissie van de Grote Kerk in Westzaan organiseert op woensdag 28 februari 2024 een sing-in in de grote kerk in Westzaan in samenwerking met het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor onder leiding van hun vaste dirigent Hugo van der Meij

Verder werkt mee aan dit concert de in binnen en buitenland bekende organist pianist Arjan Wouters die niet alleen het koor begeleid maar zeker een aantal improvisaties van eigen hand ten gehore zal brengen op het prachtige orgel in deze kerk.

Het belooft een geweldige avond te worden en we rekenen op een volle kerk. Zet de datum vast in Uw agenda.

De kerk is open om 19.30 uur en concert begint om 20.00 uur de toegang is gratis, er is wel een collecte voor bestrijding van de onkosten en om ook in de toekomst zulke avonden te kunnen blijven organiseren.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook