Foto-album

Kerst - 2017

Foto's van:

  • Kerst met baby's
  • De kerstnachtdienst  met het levend kerstverhaal over De Os en de Ezel
  • Kerstmorgendienst 1e Kerstdag
St. Maartenmarkt - 11 november 2017

11 november was er weer het traditionele St. Maarten feest. Met pannenkoeken voor de kinderen, het verhaal en met de lampionnen langs de deuren. Het viel dit jaar op zaterdag en daarom wilden we er dit keer iets extra’s aan geven. En dit werd een markt. En niet zomaar een markt een weggeef-, delen en talentenmarkt. Dit hield in dat er zelfgemaakte spullen, kaarten en schilderijen maar ook kleding voor een klein prijsje worden verkocht of weggegeven. Het geld is bedoeld voor een project voor kinderen in Zuid-Afrika van de gemeente van Ds. Massent. En ‘wij een school, zij een school’, ook een project in Zuid-Afrika dat door de Hoeksteen wordt ondersteund. Er was een kraam met pannenkoeken en soep en andere lekkernijen. Maar ook een kraam met eigengemaakt knutselwerk, handgemaakte kaarten, kleding en zelfgemaakte schilderijen. Ook verzamelt de Hoeksteen lege statiegeldflessen voor hun project.

Eet en ontmoet - 18 oktober 2017

Velen keken ernaar uit: naar de bijeenkomst waarin we samen eten met ‘oude’ en ‘nieuwe’ Landsmeerders. Het is heel bijzonder, om te ervaren en te zien hoeveel culturen er in ons dorp vertegenwoordigd zijn. Er namen 150 personen aan deze maaltijd deel. Het was een heel waardevolle en mooie avond.

Aftreden ambtsdrager mmv Holy Sound - 1 oktober 2017

Kerkdienst met aftredende ambtsdragers m.m.v. koor Holy Sound op 1 oktober 2017

Kindernevendienst - 2 juli 2017

Lotan Bierdrager en Stijn Nijstad nemen afscheid van de kindernevendienst

Uitje Diaconie - 20 juni 2017

Bezoek aan de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest en een vaartocht over de Weerribben.

Foto's van Ank de Cleen, Hannie Trenning en Nel Bakker (gesorteerd op opnametijd)

Kerstmorgen - 2016

Feestelijke dienst voor jong en oud m.m.v. projectkoor onder leiding van Pieter-Jan Aartsen 

Kerstnachtdienst - 2016

Levend kerstverhaal bekeken van een heel ander gezichtspunt dan dat wij gewend zijn.

Feestelijke dienst - 3 juli 2016

Dienst waarin we gevierd hebben dat Flora Doeven belijdenis deed en gedoopt werd en waarin Teddy Oortwijn afscheid nam van de kindernevendienst.

Dagtocht naar de Broekerveiling - 23 juni 2016

We vertrokken om 09.30 uur vanaf de kerk en reden eerst door de Zaanstreek naar Zuidoostbeemster voor een koffiestop. Hierna reden we verder door Noord-Holland. Via Alkmaar, Groet en Camperduin bracht chauffeur Kees de bus over de Hondsbossche Zeewering richting Schagen om in 't Veld in café De Vriendschap' een heerlijke lunch te nuttigen. De volgende attractie was het Rijk der Duizend Eilanden... In 1787 is hier de eerste groenteveiling in Broek op Langedijk ontstaan. En daar werden wij ontvangen; met uitleg, een vaartocht (met eigen Fred aan het roer) en een echte veiling.
Later die middag reden we terug naar Landsmeer waar wij door Janny en Cor werden ontvangen, met een kruidenbitter. Een heerlijke maaltijd volgde. Een smakelijk einde na een voortreffelijke dag.


Zoeken

Op Facebook