Huur kerkgebouw

Trouwlocatie
Het Kruispunt kan ook gebruikt worden als trouwlocatie. U kunt hier dus ook trouwen, ook als u het huwelijk niet kerkelijk wilt inzegenen. De kerkzaal heeft plaats voor maximaal 250 bezoekers. De trouwdienst kan live uitgezonden worden via Internet, zodat ook familieleden die iets verder weg wonen (bijvoorbeeld Australië of Canada) de trouwplechtigheid toch live of later kunnen volgen.

Uitvaartplechtigheid
In Het Kruispunt kunt u een uitvaart via uw uitvaartorganisatie of rechtstreeks reserveren. De mogelijkheid van opbaring is ook aanwezig. Een van de voordelen is dat u alle tijd kunt nemen om afscheid te nemen van uw dierbare.
Naast een woord ten afscheid is er ruimte om tijdens de uitvaartplechtigheid een aantal muziekstukken te spelen.
Wanneer sprake is van een kerkdienst dan zal de dominee in nauw overleg met de familie voorgaan en de uitvaartdienst invullen.
Een veel gehoorde uitspraak over de dag van de uitvaart is dat deze als ‘een roes voorbij ging’. Om een tastbare herinnering te hebben is het mogelijk tijdens de uitvaartdienst een video-opname te maken en deze rechtstreeks via Internet uit te zenden, zodat familie of vrienden, waar ook ter wereld, de dienst live kunnen volgen
of achteraf kunnen meebeleven.
Het Kruispunt werkt samen met alle (plaatselijke) uitvaartorganisaties.

Vergaderingen en andere evenementen
Zoekt u een ruimte voor een vergadering, evenement of een bijeenkomst? Het Kruispunt heeft moderne audio & video faciliteiten en een moderne keuken.
We kunnen de spreker (of een debat) live via Internet uitzenden (en opnemen), zodat anderen dit ook live kunnen volgen. Naast de kerkzaal is een kleinere deelbare ruimte beschikbaar voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten.

Informeer vrijblijvend naar de huurmogelijkheden bij de beheerders. Een overzicht van de actuele verhuur tarieven vindt u hier.

Cor Knibbe
Violierweg 5 te Landsmeer
020-4823192 / 06-3401 4205

Anneke van Zanten
Radboud 11 te Landsmeer
020-4826128
E-mail: beheerder@pglandsmeer.nl


Zoeken

Binnenkort

apr
19
vr
19:30 Goede Vrijdag
Goede Vrijdag
apr 19 @ 19:30 – 20:30
In woord, beeld en de muziek staan we deze dag stil bij de zware gang van Jezus. De Goede Vrijdag roept vaak de vraag op: waarom wordt deze vrijdag ‘goed’ genoemd? Wat is er goed
apr
21
zo
10:00 Kerkdienst @ Het Kruispunt
Kerkdienst @ Het Kruispunt
apr 21 @ 10:00 – 11:00
 
10:00 Pasen
Pasen
apr 21 @ 10:00 – 11:30
Dienst van Schrift en Tafel m.m.v. projectkoor en orkest: delen uit de Messiah van Händel Paasmorgen brengt ons in de tuin. Schemerdonker. De vogels fluiten. Verder rust alom. Op die morgen gebeurt er veel met
apr
28
zo
10:00 Kerkdienst @ Het Kruispunt
Kerkdienst @ Het Kruispunt
apr 28 @ 10:00 – 11:00
 

Op Facebook