Huur kerkgebouw

Trouwlocatie
Het Kruispunt kan ook gebruikt worden als trouwlocatie. U kunt hier dus ook trouwen, ook als u het huwelijk niet kerkelijk wilt inzegenen. De kerkzaal heeft plaats voor maximaal 250 bezoekers. De trouwdienst kan live uitgezonden worden via Internet, zodat ook familieleden die iets verder weg wonen (bijvoorbeeld Australië of Canada) de trouwplechtigheid toch live of later kunnen volgen.

Uitvaartplechtigheid
In Het Kruispunt kunt u een uitvaart via uw uitvaartorganisatie of rechtstreeks reserveren. De mogelijkheid van opbaring is ook aanwezig. Een van de voordelen is dat u alle tijd kunt nemen om afscheid te nemen van uw dierbare.
Naast een woord ten afscheid is er ruimte om tijdens de uitvaartplechtigheid een aantal muziekstukken te spelen.
Wanneer sprake is van een kerkdienst dan zal de dominee in nauw overleg met de familie voorgaan en de uitvaartdienst invullen.
Een veel gehoorde uitspraak over de dag van de uitvaart is dat deze als ‘een roes voorbij ging’. Om een tastbare herinnering te hebben is het mogelijk tijdens de uitvaartdienst een video-opname te maken en deze rechtstreeks via Internet uit te zenden, zodat familie of vrienden, waar ook ter wereld, de dienst live kunnen volgen
of achteraf kunnen meebeleven.
Het Kruispunt werkt samen met alle (plaatselijke) uitvaartorganisaties.

Vergaderingen en andere evenementen
Zoekt u een ruimte voor een vergadering, evenement of een bijeenkomst? Het Kruispunt heeft moderne audio & video faciliteiten en een moderne keuken.
We kunnen de spreker (of een debat) live via Internet uitzenden (en opnemen), zodat anderen dit ook live kunnen volgen. Naast de kerkzaal is een kleinere deelbare ruimte beschikbaar voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten.

Informeer vrijblijvend naar de huurmogelijkheden bij de beheerders. Een overzicht van de actuele verhuur tarieven vindt u hier.

Aad Bakker  –  06-51453181

Begrafenissen: Anneke van Zanten  –  06-44442879

Aytin Goede  –  06-51902666

E-mail: beheerder@pglandsmeer.nl


Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook