Kerst in Het Kruispunt 

  • 0

Kerst in Het Kruispunt 

 Ondanks alle oorlogen, ondanks de duisternis, zijn we deze dagen op zoek naar lichtpuntjes. En ook Het Kruispunt  in Landsmeer probeert een lichtpuntje voor mensen te zijn. Daarom zijn er meerdere activiteiten waarin elke dorpsbewoner zich welkom mag voelen, kerkelijk of niet: u bent van harte welkom!
Het volgende staat te gebeuren:

  • Zondagmiddag 17 december is er vanaf 12 uur een levendige kerststal en kerstmarkt, tot ongeveer 16 uur. Voor groot en klein! 
    Kinderen kunnen zich verkleden als engel of herder of Jozef en Maria. Er kan gefiguurzaagd en geknutseld worden en de ‘groten’ kunnen kerststukjes maken en rondneuzen. Er is glühwein, warme chocolademelk en wat  lekkers erbij.
  • Dinsdagochtend 19 december is er vanaf 10.30 uur ( inloop) een Advenstviering, graag aanmelden
    Op 22 en 23 december is er om 20 uur  een inspirerende voorstelling  ‘ A Christmas Passion’ info over kaartjes www.pglandsmeer.nl
  • Zondagavond 24 december is er om 20.30 uur een kerstnachtdienst en Eerste Kerstdag  25 december  is er om 10 uur een kerstviering. 
  • Zoals elke dinsdagochtend is ook dinsdag Tweede Kerstdag Het Kruispunt open. Er is vanaf 10 uur koffie en dit keer om 12 uur ook een heerlijke kerstlunch. Voor de kerstlunch is aanmelden nodig, dat kan via diaconie@pglandsmeer.nl of telefonisch via 06 28339814. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de actie Kinderen in de knel

U bent welkom! 


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook