A Christmas Passion

 • 2

A Christmas Passion

Met gepaste trots en voorzien van een lichte spanning presenteert de Protestanse gemeente Landsmeer aan u: “A Christmas Passion”

Het kerstverhaal wordt middels bekende en minder bekende passages uit de bijbel aan u verteld en uitgebeeld. Dit wordt afgewisseld met live gezongen (solisten en koor) en gespeelde muziek. We maken gebruik van – zoals bekend in dit concept- Nederlandstalige nummers die, geplaatst in deze nieuwe context, de emoties en verhaallijnen extra accentueren waardoor u van het begin tot het eind geboeid zal blijven. Als u zich afvraagt wat De Dijk, Maan en Herman van Veen allemaal te melden hebben moet u zeker komen.

We nemen u mee aan de hand van Jozef en Maria die natuurlijk ook een leven samen kenden voordat Jezus geboren was. Van het prille geluk tot en met de heftige dilemma’s die hun ten deel vielen. We nemen u mee op reis in een eeuwenoud verhaal voorzien van allemaal hedendaagse accenten.

U hoeft ook zeker niet de hele tijd stil te zitten want enige muzikale participatie wordt op prijs gesteld.

U kunt hier kaarten á € 13,50 (inclusief de service kosten) reserveren voor vrijdag 22 december en zaterdag 23 december. Daarnaast zal er voor de digitaal minder onderlegde belangstellenden, de mogelijkheid worden geboden om na de kerkdiensten kaarten te kunnen bestellen.

De voorstelling vindt plaats in het Kruispunt (Calkoenstraat 12a) te Landsmeer. Zaal open 19:30 uur; aanvang show 20:00 uur. Tijdens de pauze en na afloop kunt u gezellig wat aan de bar komen drinken.


2 Comments

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-content/themes/enigma-premium/core/comment-function.php on line 11

Jose Komin

november 25, 2023at 10:47 am

Graag reserveer ik twee kaartjes

  Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-content/themes/enigma-premium/core/comment-function.php on line 11

  Admin

  december 19, 2023at 11:33 pm

  Hi Jose,

  Je kan kaarten reserveren op https://achristmaspassion.eventgoose.com/
  Leuk dat je komt!

  Met vriendelijke groet,

  Beheerder

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook