Buurtkastje protestantse kerk

  • 0

Buurtkastje protestantse kerk

Liever delen dan verspillen! Onder dit motto is het initiatief “ buurtkastje” ontstaan. In deze kastjes kunnen mensen die (houdbaar) voedsel over hebben, dit achterlaten. Anderen, die het goed kunnen gebruiken, kunnen uit het kastje pakken wat ze nodig hebben. Zo wordt er minder voedsel verspild, wordt een ander geholpen en wordt er een bijdrage geleverd aan een meer sociale buurt.
Ook bij de protestantse kerk aan de Calkoenstraat 12A hangt er nu zo’n kastje. De kerk hoopt dat Landsmeerders helpen het kastje gevuld te houden en dat mensen die het eten goed kunnen gebruiken de weg naar het kastje weten te vinden.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook