Dagelijkse bijbeltekst

 • 0

Dagelijkse bijbeltekst

 • Handen heffen

  U wil ik prijzen, mijn leven lang, roepend uw naam, de handen geheven. (Psalm 63:5)

  [LEES:]
  Wat valt je op in bovenstaande woorden? Wat raakt je?

  [LUISTER:]
  Het is goed om je handen te vouwen, nadat je ze gewassen hebt. Beter is het nog om je handen te heffen en mijn naam te roepen. Roep maar! Vandaag en morgen en een heel leven lang. Roep mijn naam en hef je handen. Ik zal je redden. Want Ik gun je een lang leven met Mij.

  [BID:]
  Heer Jezus, uw naam wil ik prijzen.

  [WEES STIL:]
  Neem nu tijd om stil te zijn in Jezus’ aanwezigheid.  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook