Dagelijkse bijbeltekst

 • 0

Dagelijkse bijbeltekst

 • Mijn God

  Maar ik vertrouw op u, HEER, ik zeg: U bent mijn God. (Psalm 31:15)


  [LEES:]
  Wat valt je op in bovenstaande woorden? Wat raakt je?

  [LUISTER:]
  De mooiste plek waar je kunt zijn, is de plek waar je kunt zeggen: ‘Ik vertrouw op U’. Ik nodig je uit om vaak naar die plek toe te gaan. Om je vanuit je hart naar Mij toe te wenden en je aan Mij toe te vertrouwen. Dat brengt rust en ruimte in je leven, ook als er van alles speelt. Vertrouw op Mij.

  [BID:]
  Heer Jezus, ik vertrouw op U, mijn God.

  [WEES STIL:]
  Neem nu tijd om stil te zijn in Jezus’ aanwezigheid.  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook