Dagelijkse bijbeltekst

 • 0

Dagelijkse bijbeltekst

 • Een lichte last

  Want mijn juk is zacht en mijn last is licht. (Matte?s 11:30)

  [LEES:]
  Wat valt je op in bovenstaande woorden? Wat raakt je?

  [LUISTER:]
  Wat Ik van je vraag is eenvoudigweg dit: kom naar Mij. Probeer niet om in eigen kracht te leven naar mijn geboden. Probeer niet in eigen kracht een beter mens te worden en van deze wereld een betere plek te maken. Dat is te zwaar en te hard voor jou. Mijn last is licht en mijn juk is zacht: kom naar Mij. Laat Mij in je zijn.

  [BID:]
  Heer Jezus, leer me om lichter te leven.

  [WEES STIL:]
  Blijf nu nog even in de stilte.  lees meditatie op tijdmetjezus.nl >


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook