De Sociale Kruidenier in Amsterdam-Noord

  • 0

De Sociale Kruidenier in Amsterdam-Noord

Op 30 november a.s. wordt er in Amsterdam-Noord de Sociale Kruidenier geopend. Wat is dat nu een Sociale Kruidenier? Bij de Sociale Kruidenier kunnen klanten van de Voedselbank non-food en lang houdbare producten kopen. Dit tegen een gereduceerde prijs in combinatie met een pasje waarop maandelijks een tegoed wordt gestort. Hiermee kunnen klanten hun voedselpakket aanvullen. Ook biedt de Sociale Kruidenier een ontmoetingsplek voor een kop koffie, een luisterend oor  en activiteiten gericht op financiële zelfstandigheid.

Momenteel is er al een Sociale Kruidenier aan de Nieuwe Herengracht 18. Binnenkort wordt  tweede geopend in Amsterdam Noord. Deze zal worden gevestigd in De Ark aan de Aakstraat 60. Het plan is om een derde  begin 2018 te openen in Amsterdam Zuid-Oost.

De Sociale Kruidenier is een initiatief van de Protestantse Diaconie Amsterdam. Meer informatie over dit  project is te vinden op  www.socialekruidenier.nl  en www.facebook.com/socialekruidenier.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook