Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892 Kindernevendienst | PG Landsmeer Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892

Kindernevendienst

Met je papa en mama naar de kerk, maar eigenlijk duurt dat best lang als je de hele dienst moet zitten. Daarom gaan wij als de schriftlezingen beginnen naar boven. Er is dan kindernevendienst voor de jonge groep (groep 1-4) en de oudere groep (5-8 van de basisschool).

Eerst luisteren we in de kerk naar een kinderverhaal en zamelen we geld in voor een goed doel. Dit geld gaat naar Zuid Afrika naar de gemeente waar onze dominee is geweest. Van dit geld krijgen de kinderen daar één keer per jaar een hele leuke dag met eten, spelletjes en een cadeautje. Vaak is dit ook het enige cadeautje wat deze kinderen in een jaar krijgen.

Als we boven zijn in onze eigen ruimte lezen we een bijbel verhaal en praten hier samen over. Daarna gaan we iets knutselen, doen we een spelletje, of gaan iets op internet uitzoeken/onderzoeken. In de tijd van Pasen en Kerst hebben we altijd een project.

De kindernevendienst is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar en jullie zijn van harte welkom. De leiding (Karin, Saskia, Desiree, Eric, Carmen, Wilma, Corrie en Joost) kijkt naar jullie uit.

Saskia Mulder
06-13542863
Email: KND@pglandsmeer.nl

 


Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook