Interjel

Ben jij 15 jaar of ouder en wil je je vrijdagavond niet thuis op de bank doorbrengen? Dan is Interjel misschien wel wat voor jou!

Interjel is een jongerenvereniging voor jongeren vanaf 15 jaar, die elke vrijdagavond bij elkaar komen in onze eigen ruimte. Vanaf 20:30 uur gaan de deuren open en is het tijd voor gezelligheid, vriendschap, goede gesprekken, humor, tafelvoetbal en barhangen.

Om 22:00 uur is er elke week iets speciaals te doen, variërend van een spel, het bespreken van een maatschappelijk onderwerp, iets creatiefs of iets muzikaals. De thema’s duren een uurtje, waarna de bar weer opengaat, de muziek weer aan gaat en het vaak nog lang gezellig blijft.

Naast de vrijdagavonden worden er door het jaar heen nog veel extra activiteiten georganiseerd. Elk jaar gaan we met de hele vereniging een weekend weg en vieren we een aantal feestjes. Ongeveer één keer in de drie maanden hebben we, in plaats van een thema, een andere leuke activiteit, zoals bowlen, een strandwandeling of laser gamen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Interjel, kom dan gezellig een keer langs, alleen of met je vrienden, en kijk of het wat voor jou is.

Email: bestuur@interjel.nl
Facebook Interjel Landsmeer
www.interjel.nl


Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook