Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892 Oecumenisch activiteiten | PG Landsmeer Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892

Oecumenisch activiteiten

In Landsmeer bestaat een oecumenisch beraad, dat gevormd wordt door leden van de Rooms Katholieke parochie ‘de Schaapskooi’, de Doopsgezinde ‘Vermaning’ en de Protestantse Gemeente ‘Het Kruispunt’. Vanuit dat beraad worden gedurende het jaar verschillende gezamenlijke activiteiten opgezet en uitgevoerd. Ook is er een aantal gezamenlijke vieringen, de Oecumenische vieringen, waarin wij elkaar op de zondag ontmoeten in één van de drie kerken.

Samen eten met elkaar
Eenmaal per jaar organiseren we een maaltijd met ‘nieuwe Nederlanders’. Een maaltijd om elkaar te ontmoeten als mensen die in het zelfde dorp wonen, maar elkaars cultuur vaak niet goed kennen. Deze avond kunnen we kennismaken met de eetgewoontes uit allerlei delen van de wereld. Ook wordt u zelf uitgenodigd iets typisch Hollands te bereiden en mee te nemen of iets waar u gewoon ‘goed’ in bent. Alleen mee-eten mag natuurlijk ook. De maaltijd wordt afgesloten met wereldmuziek.

Ad Slik
E-mail: aslik@chello.nl

 


Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook