Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892 Kinderkoor Joebilo | PG Landsmeer Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892

Kinderkoor Joebilo

Joebilo is de naam van het kinderkoor c.q. instrumentengroepje voor kinderen van 7 tot 12 jaar. We oefenen hier kerk- en algemene liederen en daarnaast studeren we ook samen stukjes in op allerlei verschillende instrumenten. Daarvoor krijgen de spelers les met hun eigen fluit-, piano- of andere muziekleraar. Samenspelen is extra leuk bij muziek, maar niet echt makkelijk.

Enkele keren per jaar werken we mee aan een kerkdienst in Het Kruispunt en bijvoorbeeld in de Levende Kerststal in de Schaapskooi, met zang én instrument. Een nieuw plan is om enkele keren per jaar een koffieconcertje te gaan geven, ná de kerkdienst van een zondag, waarbij de opbrengst voor een goed doel zal zijn.

We repeteren op alle donderdagen in de Voorhof in Het Kruispunt aan de Calkoenstraat (niet in de schoolvakanties). We starten op 14 september 2017:
• Van 15:10 uur (zo snel mogelijk na schooltijd) tot 16:10 uur voor kinderen die al redelijk hun instrument bespelen.
• Van 17:00 tot 18:00 uur voor kinderen die geen, of nog maar kort een instrument bespelen.
• Vanaf 18:00 tot 19:00 uur oefenen de Sunflowers (dit is een voorlopig nog besloten groep van middelbare scholieren).

Nieuwe enthousiaste zangers/muzikanten zijn altijd welkom, natuurlijk ook als je niet verbonden bent met de kerk maar wel van muziek houdt.

Anje Rietberg
Email: j.rietberg2@chello.nl


Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook