Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892 Cheers 2.0 | PG Landsmeer Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/5/8/0/pglandsmeer.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 892

Cheers 2.0

Weten jullie het nog? Lang geleden? De avonden in het elfde gebod ? Een groep mensen die samenkomt om te praten over zingevingsvragen, geloofskwesties en andere zaken? Omdat er behoefte bestaat deze succesvolle formule nieuw leven in te blazen staat Cheers wederom op het programma.

De eerste bijeenkomst eind 2016 was een groot succes. Met 15 deelnemers hebben we een prachtig, leuk en gezellig programma doorlopen. Uit de evaluatie is gebleken dat er enthousiasme is voor volgende bijeenkomsten.

Waar staan wij voor?
Wij zijn een christelijke gemeente en voelen ons verbonden met God, zijn zoon Jezus Christus en alle mensen. Hierin gaan we samen op weg, op de liefdevolle weg die Jezus heeft voorgeleefd. We vinden het belangrijk dat mensen elkaar op een vrije en ongedwongen manier kunnen ontmoeten, elkaar beter kunnen leren kennen en met elkaar in gesprek kunnen gaan over interessante en diverse maatschappelijke en geloofszaken.

Voor wie?
Mensen in de leeftijdscategorie van 25-50 jaar willen wij van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze samenkomsten. Hierbij denken wij aan mensen binnen en buiten onze kerkelijke gemeenschap. Voel je vrij om mensen uit je nabije omgeving hiervoor uit te nodigen.

Wat kun je verwachten?
Elke bijeenkomst staat een thema centraal. De bijeenkomsten zijn op zondag van 17:30 uur tot 20:00 uur. Het thema bereiden wij voor en faciliteren wij. Met elkaar gaan we in gesprek en willen we de diepte opzoeken om tot de ontdekking te komen dat we elkaar veel te vertellen hebben en ook veel van elkaar kunnen leren. Dit alles onder het genot van een heerlijke en gezellige maaltijd.

Lijkt het je leuk om dit mede vorm te geven?
De volgende bijeenkomst is op Zondag 26 november 2017. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die hieraan een bijdrage willen leveren en samen met ons hiervan een succes willen maken. Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.

Herrianne, Teun, David en Carmen
Email: cheers@pglandsmeer.nl


Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook