Meedoen met de Kinderkledingbeurs

  • 0

Meedoen met de Kinderkledingbeurs

Op zaterdag 26 maart 2022 van 13.00 tot 16.00 organiseren we een Kinderkledingbeurs in Het Kruispunt. Wil je mee doen aan de kinderkledingbeurs? Dan vind je hieronder alle informatie hoe de verkoop in zijn werk gaat.

Verkoopnummer
Om kleding in te kunnen brengen, heb je een verkoopnummer nodig. Dit nummer wordt gebruikt om de kleding te koppelen aan de verkoper. Je betaalt voor een verkoopnummer €2,00. Per persoon kan je één verkoopnummer aanvragen. Wij geven maximaal 100 verkoopnummers uit. De uitgave gaat op volgorde van aanvraag. Per verkoopnummer kan je maximaal 25 kledingstukken inbrengen.

Je kan een verkoopnummer aanvragen door een e-mail te sturen naar: kledingbeurs@pglandsmeer.nl.
Na de aanvraag ontvang je een bevestiging. Je kan je verkoopnummer, prijskaartjes, inleverlijst en voorwaarden, vervolgens ophalen op zaterdag 19 maart tussen 12.00 en 14.00 uur tegen betaling van € 2,- (contant/we hebben geen pin) bij Het Kruispunt: Calkoenstraat 12A, 1121 XB Landsmeer. Kan je niet op 19 maart, mail dan even, dan maken we een andere afspraak. Kom je je verkoopnummer niet ophalen en maak je ook geen ander afspraak voor 19 maart? Dan wordt je verkoopnummer aan een ander gegeven.

Inname van de kleding
Je kan de kleding inleveren op vrijdagavond 25 maart tussen 19.00 en 21.00. Alle goed verkoopbare voorjaars- en zomerkleding vanaf maat 74 t/m 176 is welkom, uitgezonderd ondergoed, sokken en pyjama’s. De kleding moet schoon, heel en van de huidige mode zijn. Elk kledingstuk moet van een prijskaartje zijn voorzien.

Uitbetaling
Op zaterdag kan je tussen 18.00 en 19.00 uur de opbrengst en de niet-verkochte kleding ophalen. Je ontvangt 85% van de opbrengst van je verkochte kleding. De andere 15% van de opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Binnenkort

Geen activiteiten.

Op Facebook