Laatste Zondag Kerkelijk Jaar

  • 0

Laatste Zondag Kerkelijk Jaar

Zondag 24 november gedenken we wie ons het afgelopen jaar zijn ontvallen.

Als het gaat om de laatste dingen van het menselijk bestaan op deze aarde, dan kan het moeilijk zijn om woorden te vinden. Een geliefd medemens verliezen is meestal het begin van een weg gaan die onbekend is. Je leven verandert ingrijpend. Je ziet jezelf geplaatst voor veel, dat je nog niet eerder meemaakte. De Bijbel reikt veel aan om een nieuwe weg te vinden. Vaak in beeldentaal. Het is een zoektocht, hoe er uitzicht kan zijn, zowel voor wie afscheid neemt van dit leven, als ook voor wie afscheid neemt van een geliefd mens…We lezen uit de volgende bijbelverhalen:
Maleachi 3, 16-20
Lucas 11, 33-36


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken

Op Facebook